Αρχική Σελίδα

Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η ψηφιακή Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Sunstar, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2010 εστιάζοντας στην εκτύπωση. Από γερμανικό Heidlberg 6+1 μηχανή εκτύπωσης έως την εισαγωγή 2020 του πιό πρόσφατου της Ιαπωνίας εξοπλισμού τεχνολογίας οθόνης ψηφιακού.

 

Εμμένουμε στην έννοια υπηρεσιών «της δοκιμής το καλύτερό σας για να είμαστε τέλειοι», να παρέχουμε τα ένθετα ασφαλίστρου, τις αυτοκόλλητες ετικέττες ετικετών, τις ετικέτες -φορμών, τις ταινίες Washi, τις τσάντες δώρων της Kraft και τα κιβώτια, κιβώτια εγγράφου φύλλων αλουμινίου &gold, PET το /PP/PVC που συσκευάζει τα κιβώτια. Ειδικά ανεφοδιασμός των ετικετών τροφίμων, ετικέτες κρασιού, αόρατες ετικέτες, αντιαπομιμητικές ετικέτες και ετικέτες προϊόντων, με ένα πλήρες σύστημα παραγωγής και επεξεργασίας. Είμαστε επίσης ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του ενθέτου του διπλοτειχισμένου πλαστικού ανατροπέα στην Κίνα. Τα ένθετά μας είναι φωτεινά στο χρώμα, φιλικό προς το περιβάλλον, και μπορούν να κάνουν ποικίλες διαδικασίες με τη σταθερή ποιότητα, η οποία έχει βεβαιωθεί και έχει ευνοηθεί από τους τελικούς πελάτες στο εξωτερικό για πολλές φορές. Έχουμε επίσης τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με πολλά διάσημα εμπορικά σήματα άμεσα ή έμμεσα όπως η κοκοφοίνικας-κόλα, Disney, Starbucks, Belle και ούτω καθεξής.

 

Είμαστε δεσμευμένοι στη χρησιμοποίηση υψηλής ποιότητας και τα υλικά προστασίας του περιβάλλοντος, οι οποίες μπορούν να περάσουν τις διάφορες εξειδικευμένες δοκιμές όπως το FDA και Καλιφόρνια 65, κ.λπ., είτε εσωτερικά είτε πωλήσεις προς εξαγωγή, για να καταστήσουν τα προϊόντα σας και το εμπορικό σήμα σας ελκυστικότερα.

 

Θα κρατήσουμε την υπόσχεσή μας και θα παράσχουμε με συνέπεια στους πελάτες μας την πρώτης τάξεως επαγγελματική τεχνολογία και τα προϊόντα, που συμπληρώνονται από την οικειότερη υπηρεσία. Ελπίζουμε ότι όλοι οι πελάτες μπορούν να αισθανθούν την τεράστια ειλικρίνεια, μέσω κάθε εμπειρίας συνεργασίας, συνεχίζουν να παγιώνουν και να διατηρούν τους συναισθηματικούς δεσμούς μας.

 

Το 2020, εισαγάγαμε τον πιό προηγμένο ψηφιακό εξοπλισμό εκτύπωσης στη βιομηχανία, μπορούμε να παραγάγουμε το μικρό ποσό και τις προσαρμοσμένες διαταγές. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κατάλογο και η κύρια κατοχή, βελτιώνει επίσης την ανταπόκριση αγοράς σας. Το περισσότερα εξατομικευμένο σχέδιο προϊόντων, το ύφος συσκευασίας, και φωτεινά χρώματα εκτύπωσης μπορούν να ενισχύσουν την ελκυστικότητα των αγαθών.

 

 

Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να είστε τέλειος!

 

Ψηφιακή Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Sunstar, ΕΠΕ

Οικοδόμηση 11, δρόμος No.77 Huiping, περιοχή Jiading, Σαγκάη, Κίνα.

Τηλ.: 86-13816762620

Το Label@tzprinting.cn

 

 

 

 

Κίνα Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ψηφιακή Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Sunstar, ΕΠΕ είναι μια καινοτόμος επιχείρηση εκτύπωσης που εδρεύει στη Σαγκάη, Κίνα, η οποία στοχεύει τη σταθερή βελτίωση και τη συνεχή αύξηση. Η ικανοποίηση πελατών και η μόνιμη ποιότητα είναι οι σημαντικότερες οδηγίες μας δεδομένου ότι καθιερωνόμαστε το 2010.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι αυτοκόλλητες ετικέττες ετικετών, στις ετικέτες φορμών (IML), ταινίες Washi, κιβώτια δώρων της Kraft, σαφή κιβώτια PVC PET PP συσκευάζοντας, και κιβώτια δώρων χαρτονιού χρυσού & φύλλων αλουμινίου.

η ψηφιακή εκτύπωση έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Η σύντομη χρονική ανοχή παραγωγής μπορεί να μειώσει τον κατάλογο και την κύρια κατοχή σας.

Κάθε προϊόν στην ίδια batch έχει έναν χωριστό κώδικα, ο οποίος μπορεί να αυξήσει τον όγκο επίσκεψης ιστοχώρου σας και να επισημάνει κάθε προϊόν, έτσι ώστε μπορείτε να διευκολύνετε τη επίβλεψη διοικητικών μεριμνών.

Η τεχνολογία περίπλοκων χρωματικής προσαρμογής και διορθώσεων, καθιστά τα χρώματα άριστα και τα σχέδια πιό τρισδιάστατα.

Χρησιμοποιώντας CMYK + το πορτοκάλι σημείων + το λευκό σημείων, μέσω του προηγμένου διοικητικού λογισμικού χρώματος, 80% της προσομοίωσης χρώματος σημείων μπορούν να μιμηθούν.

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι περισσότερος σύμφωνα με τις τρέχουσες έννοιες προστασίας του περιβάλλοντος.

Η συσκευάζοντας Co. προϊόντων της Σαγκάη Taozhi, ΕΠΕ έχει εστιάσει στη βιομηχανία εκτύπωσης για 10 έτη. Έχουμε την πλούσια εμπειρία, τον προηγμένο τυπώνοντας εξοπλισμό, τις πλήρεις διαδικασίες μετα-επεξεργασίας, και την πωλήσεων ειδικευμένων ομάδα εγχώριων και προς εξαγωγή για να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας.

Δοκιμάστε το καλύτερό σας για να είστε τέλειος!

 

Έχουμε πάνω από 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία εκτύπωσης.

Welcom για να επισκεφτεί τον ιστοχώρο μας ή να καλέσει σε 86-13816762620 & το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο label@tzprinting.cn

Κίνα Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Sunstar, cOem, ODM

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ετήσιες πωλήσεις : 500-700

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Sunstar Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις